CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 30 November 2011

Hallluuuu !!! Assalamualaikum semuanyaaa ,, cehh ! cam indon plak ,, huhu . Hari nie rase hepy sgt !! Nak twu sbb ape ?? Sebab ari niy da msok ari kedue aq kapel ng ea . Hehe , x sangke aq da ade pakwe blk , hihik , laen ar ase nye . n aq arap kali niy dpt la kekal lame sbb aq da ubah care aq ,, dulu aq mmg kuat jeles , pantang ade pempuan chat ng bf aq mesti aq jeles sesangt ,, tp kali niy ,, aq da buang perasaan tu jaoh-2 .. aq x kesa ea nk text or chat ng sape pon sbb aq percaye kat ea .. n kitorang pon da janji jgn ade antare kite yg curang !! hope ea x ingkar janji tu . klw la ea x pgg janji tu x twu la cmner agknye cuz makin ari aq ase makin syg .. hati aq tenang bile ea ade .. jgn kan kate shari , bru bape mnt dye late rply text aq , aq da rindu kat ea ,, huhu ,, <rindunyeee kat boy2>. Setiap mlm sblm tdo mesti nak tgk pic ea dulu , geram dgn bbr ea yg kecik comey tu ,, haha ,, nak tgk x pic ea ?? jap ekh nak upload ,,

Haaa .. niy lah ea orgnye .. hehe ,, hensem x ?? hikhikhik ,, bakal pemain bola utk negeri Sembilan ,, insyaAllah . aq akn slalu doakan impian dye nk jdi pemain bola sepak tercapai ,, aminnnnn ya robbal alamin ~~~k lah .. ckop smpai disini ,, sekian .

Saturday, 26 November 2011

Salam ,, hye kengkwn ,, ade cter baru niy nk kongsi ,
, due tige ari lepas an kte ng bard wat relationship auw kat fb ,, tp bkn betol2 la ,,
 bnde nie ade sebabnye ,, sbnrnye ade sorang bdk pempuan ni syok kat bard ,, 
siap pggl ucuk baby lg,, tp bard x suke kat dye sbb dye nie suke games lelaki ,, dye slalu text n cll bard ,, so ,, kitorang wat la rlation tu ,, nnt  ,, bile dye da tgk xde la dye kcw bard lg ,, hehe ,,
 pastu ,, esoknye tu ,, x disangke2 ‘dye’<t3f7> tpon kite tnye pasal relationship uh,,huhu ,,
 n sgt x sangke dye jeles kite wat hbgn ng bard ,, ingtkn lgsg da lupe kat kite niy an ,,
 iyelah dgr2 cter da kapel dgn syikin ,wat pe la nk ingt kt kte lg an ,, tp bile dye ckp jeles tu ,, hati niy rase cam hepy sgt ,, mule2 tu dye x bnyk ckp ,, erm erm je keje ,, rupe2nye x twu nk pggl ape sbb da terbiase pggl tuuutttt … haha ,, ok la ,, x kesah la nk pggl2 la ,, bile pggln tu kuar dri mlot dye ,, errrrrr lemah jd eh ,, satu ag ,, suke pggl bnyk kali tp x ckp pape pon ,, sampai skunk terngiang-ngiang lg bunyi tu ,, hihi ,, senyum bapak lebar ,, kahkahkah ,, teringt lak mase kapel dulu ,, huhu hepy sgt ,, tp syg ,, sekejap jer ,,, xpela an ,, xde jodoh nk wat cmner ,, rupe pon xde ,, org kate kl wade jodoh ,, ade iras2 skit , nie lgsg xde ,, jaoh !! ,, mang xde la kowt,, haha ,, pape pown ,, just nk dye twu ,, smpai bile2 pon kite xkn lupe an dye ,, <syg abg slamenye ,k lah ,, dada ,, assalamualaikom . nytez ~~