CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 24 July 2011

sye sayang dye ,,, =(

memb sume ,, mlm nie sye nk cter ,, sye skrg nie trsgt lah sdh sbb sye da putus dgn pkwe sye ,, pdhal sye syg dye sgt2 ,, trlalu syg ,, sye x prnh syg pkwe sye yg dlu2 mcm sye syg dye skrg nie ,,, sblm nie kitorang ok jer ,, hepy je slalu ,,, sume nie bermule time dye pegi kem motivasi felda dkt shah alam ,, dye knal dgn sorang dak pempuan nih ,,, nme aisha (bkn nme sbna) bdk nie comey ar jgak an ,, sye x twu cmne sbnanye dyorang knal ,, yg sye twu aisha nie bg no fon dgn fb dye kat pkwe sye ,, pastu dyorang slalu wall to wall dkt fb ,, sye x ksh pon mule2 tu ,,,, bia an je la ,,, pastu hari2 bile sye tgk fb dye mesti dgn si aisha tu ,,, geram la plak rase ,, tp xpe,,leh kwl lg ,, sye pon chat ar dye ,, tp dye x rply sye pon ,, diam jer ,, lme sye tggu ,,, mmg xde ,, esok tu sye tpon dye ,,, fon dye plak x bkk ,, abes kene tolak kedit ,,, pastu bg la msg kat dye ,,, pon x bls jgak ,, msg lg tnye ,, npe x rply msg ?? bz ke ??? same jer , bkn nk rply pon ,,, sye sbg pempuan ,, biaselah ,, hati lembot mudah tesentoh ,,, sedih lah an ,,, bpe ari dah lgsg xde kbr brite ,, tp dkt fb mnjg on9 n memnjg wall to wall dgn perempuan tu ,, x smpai bpe mnt komen aisha tu dye da komen blk ,,, mmg geram lah an ,, pastu de 1 ari tu ,, sye bce la komen dyorang ,,, ade ckp pasal post kat blog ,,, sye bkk ar blog pkwe sye tu ,, tgk2 ,,, sume cter pasal aisha tuuuuu jer ,,,, dlm 1 hari jer da ade 3 post psl aisha tu ,,, pastu siap dgn gmbr lg tuh ,, besarrrr punyerrrr ,,,, huuuuuuu,,,, mmg x thn rasenye ,,,, panas !!! menggelegak !!!!! n kbetulan plak kwn sye ajk wat rlationship dkt fb ,, nme shah fendi tp dye gurl ,, shah fendi tu pkwe kwn sye sbnrnye ,,, sye trus stuju ,,, mlm tu ,, pkwe sye like plak rltn tu an ,, sye pk suke la dye sye ade pkwe laen ,, blh la dye couple ng aisha tu ,,, sye punyer geram ,,, sye komen kat ctu ,,, semoge anda juge bhgie dgn si dye ,,,, pastu dye tnye npe nie ???? pastu dgn senangnye dye kate ,, sory zaty ,,, camtu je,,,, sedih lgi ,,, pastu x psl2 ,,, dye mrh sye cuz ckp camtu ,, n dye putus an hbgn kitorang ,,, sye betol2 x sangke ,, sye ingt kn bile sye ckp camtu ,, dye pujok la blk an ,, terangkan blk ,, pempuan kan x kan x phm2 lg kot ,,, aduyaiii ,, , n skrgg nie da trbalik ,, dye yg mrh sye ,, sye da x mrh ag dah kat dye ,,,hmmmm ,,, sedihnyer ,,, x snggop nk pisah ng dye ,,, sye syg dye sgt2 ,,, to be continued ,,, :((

0 comments:

Post a Comment