CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 30 July 2011

yeYhhh ,,,,

                                sukenyerrr ari niiii ,, 
                       twu x sbb pe izz suke ?? mesty la x twu ,,, haha
                                  izz sukeeee ,,, sbb ari nie ,, ari mantaiiii ,,,, sok puase !!!!!! huhuhu ,, x saba 
                       rasenyer nk tggu esok ,,, kejap jer kan mase belalu ,,, rasenyer bru jer lps smbt raye ,, nie
                                  da nk puase blk dah,,,, heee ,,:)) tp xpe ,, smgt tgh bekoba koba nih ,, besok
                       mesty bgn awal punyer lah ,, ari petame lah katekan ,,, hehehe ,,,, pg sok kene
                                  mkn bnyk2 nih ,, bru la leyh thn lpr ,, ok lah .. mmndgkn ari ni ari mantai 
                       soo ,, x boleyh la izz lme2 kat blog nih ,, kene wat koje ,, bnyk nih ,, pnt aw ,, mlm kang
                                  nak terawih pulak ,,, huuuu ,,, k lah yer ,, daaaa ,,, jumpe lg ,,, wasalam ,,

wooohooo !!!

Salam ??? cter3 nih ,,
   
     mlm nie hepy sgt2 ,,,,

twu x npe ?? mesty x twu kan ,,, hee :)

     dgn x semene mene nye ,,, tibe2 ,,, dye chat ng izz td ,,, 

ya Allah ,, sukenyeee lah hati ,, x twu nk kate camner ,,,

    tu jelah kot ,, cternye ,, hehe ,, ok ,, smbg laen kali keyh ,, 

daaaaa ,,,,, wasalam ,, 

Thursday, 28 July 2011

TaKUuuuuttTTttt !!!!!!

AssalAmUaLaIkom ????  eRrrrr ,,,, Nie Nk cTer SomEthIng nIh kat Cnie ,,, Nk twu X ,, Td Ann MsE kAt Skolah ,, My ClaSsmaTe Gado maaa ,,, SafwaN nG Amar  NmenYe ,, SafwaN tU slalU kItorAng PggL dYe ApAn Jer ,, Nme glAmOur Dye , Huhu ,, Dye Nie penGawAs meraNGkap Ketua Kls 4Sc ,, <kls sye la tue> hUhu ,, Cter dyE cmnie ,,, MasE tU ceGu xDe dLm kLs ,, Mcm besE kls Huru haRe lAh an ,, MemeKak mekak Cam kat pasAr ,, AmAr nIe pLaK mmG jenis yg SukE ngAcau org ,, Sume Org nk DkAcAw eA ,,, bdk2 yG len bEse je lah An ,, Cuz dA twu sgt perangAi sI amAr tUh ,,, pastu amar nie pegI la kt apan ,,, Time Uwh apan Tgh wat kejE sekOlah dye ,,<rAjinnyee ,,> heee :)) pasTu amar nie plak sAje lah nk maEn2 ng apan ,, hah ,, yg apan nie plak eMo semacAm ,, dYe mrh la si aMar nIh ,, pasTu ,, nak tWu ,??? X pasAl2 jer aMaR nie naEk antu ea ,, dYe g tumbOk nYe aPan ,, DusssHHhh !!! kenE kat pp aPan <sakit ttuuuu> sYeram Tgk org gAdo Nih ,, takuutt ,, Apan pOn mElaWan ar ,, <tp ApaN x kuAt ,,sIan Dye>sobsob :( PasTu aDela dAk laki aBe nmenyE yg HenTikAn dOraNg ,, Dye Bwk AmaR kuar kls ,, yG dak pEmpuan plak Senyap jer mule2 ,, bIle amar Da kuaR ,, mule lah pot pet pot pet mUloT mSg2 ,, Ckp ,, Ape nTah Amar tU ,, Dye yG saLah ,, X pasal2 nK mrh kAt aPan PlAk ,,, cAmtU lah An ,, x lMe tu amar ng aBe mSok kls blK ,, Tah Ape lah yG abE ckP ,, smpAi tegElak2 aMar mAse msOk kelas ,, pastu Amar mnx maaf kat apan ,, begiTu lahh critEnyerrr ,,,, <takot gak tgk AmaR td ,, huhuhU ,, oK ,, smpai cNie dUlu ,, Daaaaa ,,, 

Wednesday, 27 July 2011

HiissYhhhh !!!!!!

nazlyatul idris ,, shushi shuhaira ,,

      klw yer pown bz dgn blog tuuu ,, jgn la luper trus kat fb ,,,, ishh ishh ishh ishhhh,,,,, hahaha

INILAH SUHAI,,JIEM !!!!!

Amacam ??? Ok X dYoranG nIh ??? Hahaha ,,
ceewAhh ,,, 22 oren tuuuu ,,, sYerAsHi lahhh ,,, hehehe

~SuAtU PenGaKuan~

KahkAhKah !!!!!! KlaKoNyEeee ,,,, :)) Nk tWu x ??? HaHa ,, Td An SyEr TerbacE laa Blog SeSeorG nIe an ... <ctEr psl SorG dAk lakI nih> Cter dYe cAmnih ,, KwN Sye NiH knl dak lakI nIh dkt Kem !m !s Yg kIte org pegi Dulu tUh ,, Nme Dak Lak Tuu ,, HeHe ,, SecrEt laaa ,, Dye KnL ng dAk laKi tUh tIme waT iCe-bReaking cRiK OrG yg lhr sAme buLan , kaT cTu LA ,, Si Jejake Tu muLe bekenan dGn sie kWn SyE nihhh ,,, CecEcEce .,, TapI ,,,, DyE dA aWek lOwh ,, IsShh ,, SpoIl betol lah Kan ?? hee :D ,, Dak lakI nIh PgGl dyE nG nMe SUHAI ,,, Hahaha ,, X prnH2 Pggl DyE camtu ,,, DyEoRg PoN brkwn lah an ,, kebetuLan Plak BlK dYe Selang Sbuah Blk kitorAng ,, soo ,, Time sye nG SUHAI ni dok kat bAlkonI ,, si Dye pon Ade gak Kt SbLh tu ,, Pastu dAk laKi tU pOn tegO la SUHAi ,, <malu2 lak suhai> Pastu dAk tU mnx No fon kwn syE nIh ,, dYe pOn bG la GunE bhse "TANGAN" ,, StaRt ari tU ,, dyorang nIh asIk men msg Jer .. smpai Mlm lak tu ,, Bile KaT skolah jeR ,, Sye slalu La Kene an Dye Ng Dak laki uwh ,, Ehhh ,, kononnyer X suke lah an ,,, kate X mNt lah kaT bDk tu ,, Mcm2 Ar yG dye ckP ann ,, Hmmm ,, <lEyH cyEr Ke??> pAsTu Ade ! aRi Tu ,, Dak lakI nIh cTer la psl pRoB dYe nG awek dYe nih ,,, PasTu aDe kwn Sye Lg SorAng NiH ,, Srh si SUHAI nie mSok jaRum ,, haha ,, sUhAi jUst senYum jEr ,, <boleyh sye TujU lagU ,, SenyUm ,, x pErlu KatA aPa2,,, >haha PtG tU Sye nG kwn sye g la UmAh Si SUHAI niee ,, Tgk dyE nI msg Mmnjg ,, dgn sape x twu Lah an ,,, Yg kwn sYe nIe plak Dye X puas Ati agkNyer ,, Dye g Nye Ambk fon si SUHAI uwh ,, Pastu KitoRang bCe Arr msg dye an ,, Tgk2 MsG nG dak lAki Tu RupenYeR ,, Yg dUlU juSt guNe aQ dAn Den ,, SkunK dah berubah ,, "SAYE" plak Dah ,,, cecece ,,, AdE Org tu Mnx KisZ Plak tuh ,, HuHu ,, mNjeNyeRr ,, PasTu KitoRaNg cKp urrr ,, <ye2 jer ktE x Suke kt dye> SUhAi jUsT sEnyum ,, Pastu kItoRaNg smbG blK uPdaTe kitorAng nyEr blog ,, Bz BetOl SUHAI ng blOg Dye ,, sEnYum Sorang2 lak Tuh ,, bIle SyE nk bCe dye TuliS aPe ,, Dye sOrok ,, <berahsie dye ng sye> Xpe2 ,, Mlm tuh ,, sYe bKk dYe nyer blog ,,, WOOOO !!!  Sgt X sYe percaye ape Yg sYe bCe ,, dye cTeR pAsAl dAk lakI uwhhh ,, Dye KtE Dye suke Tgk dak lakI tu ,, SedAp matE mmndG ,,, PaStu dYe Pon Ade katE ,, sbNrnYer ,, Dye pOn SUKE kaT dak laki Tuh ,, Tp dYe sEgan Nk bgtwu ,, hUhuhuH ,,, ItuLaH dYe ! pengakuan Ikhlas Drpd SUHAIRA ,,,,, KitoraNg Sek gelAk jer bIlE pnDg mUke DyE ,,, HuHuHu ,,, soo ,, kitorAng  HrP ,, dYorAnG blh la jAdi jadian ,,, pcAr gItu lowh ,, HEhe ,,, oK ,,, Tu jela ,, criTe nyErr ,,, hOpe u all Sume enjOy bcE crite sYe nIh K ??? N CEKOMEN,, CEKOMEN ,, HuHu ,, K dAAA ,, wAsAlam ,,, :))

Tuesday, 26 July 2011

AhAhAha !!!!!! kWn SyE dA mAjU ,,,,,, DA ADe BloG sNDriii << huhu

Hye ???? HuHu << Dtg2 JEr GelAk <, SAkIt kE pe ,, hahA ,,, KK ,, Nk CteR Nih ,, KwN SyE,, Nme Dye NazLyaTul ,, ComEyy DakNyer ,, cUte giTu LOrh ,, HaHaHa ,,, DyE sLaLu Dtg UMAh Sye Sbb Nk GunE lIne TEnEt KAtt umAh SyE ,, HUhU ,,,APelah ,, DAh ,, Tu mUkAddImAh JEr ye ,, SkuNk KitE G kAt TAjOk EnTry nIe PlAk KEyh ,,, DYe NIe KlW dTg uMaH Sye ,, MEsTi lH Nk bKK fb Ann ,, YG syE plAk ,, bZ mnJg ng BloG sYe Nih ,, x Abeh2 ,, HuHU ,,, Klw G sKOlAh jer ,, mEsti CTer PsL blOg x tInGGaL << AgkNye dYe jElEs KowT , DyE xDe blOg ,, So , Dye poN wat Ar BloG dyE sNdri ,,, UhuHU ,,, SKUNK niH dYe pOn nGh bZ ng bloG dYe ,, FB pOn TinGGl tAh ke mAne ,, hAhA ,, SelaMaT tiNggAl Fb ,,, kAhkahkah ,,, Sye poN hEpy GAk ,, sbb Da ade GEnG BloGgEr ,, Klw Nk FreN nG dYe kAt FB ,, crik lAh ,, nMe Dye NAZLYATUL IDRIS ,,, WoqEyH ,, SmpAi CNie DulU entRy uTk aRi Nie ,, DaaAaaaAa ,,,, WAsAlam ,,

Monday, 25 July 2011

seribu tande tanye ,,

  • awak ?? sye nak tnye ni ?? betol ke awk syg sye ??  atau ,, hnye nak suke2 jer ???
  • awak ??? betol ke awak x pernah curang blkg sye ???
  • awak ?? betol ke awak dgn dye xde ape2 ??? jujurlah ,,,
  • betol ke awak dgn dye kawan jer ??? tp knp sye x nmpk awk dgn dye mcm kwn pon ,, tp lbh dri seorang kwn ,, knp3 ????

arrhhhhh !!!! pe yg aq merepek mlm2 bute nih ???? sakainyeeee ,,, ish3 ,,,, udah2 ler tu ,,, bawok2 le besabo ye tuan punye bdn .... aissshhh ,,, nak sabo cemana lagi ,,,??? kpala da x betoi ar nih ,, kasi hentak bru elok blk kowt ,, jap2 ,, nak try ,,, dusshhh !!!! hadoiii ,,, sakitnyerrr ,,,, tp same jer ,,, wat sktt pale aq jerk ... nyampah tol lah ,,, wawawa ,,, nnt smbg cter blk lah ye ,, pale skt arr ,, aduhhhhh ,,,, blurr seketike ,,,, wasalam ,,

GERAMNYERRR !!!!!

assalamualaikum ???twu
nie nak luahkan rase mrh nie ,, kat tmpat laen x dpt nk luahkn ,, ni lah satu2nye tmpat utk nk lpskan rase geram marah yg terbuku kat dlm hati ,,

bru kejap td ,, sye bkk blog seseorg nih ,, (cter pasal dlu tuu ) ingt kan ,, post2 yg lepas tu da pdm lah an ,, rupenye , x dlete ponnn ,, betambah2 lg adelah ,,ishhhh ,, geram lahh bile bace blog tu ,, sakit ati ni smpai x terkate dah nie ,, hmm ,, kpd org yg berkenaan ,, mesti berfkr sye nie tah pape ,, cemburu x bertmpt ,, tp ,, rasenye da sgt btmpt dah tu ,, klw nk cter pnjg lebar kat cnie pon xde gune rasenyer ,, hmm ,, simpan jelah kat dlm hati ,, hanye tuhan yg ,,, dah laa ,, xnk cter lg ,, wat skt ati jer ,,

assalamualaikum ,,

KaWan KawAn BaRu ,, GroUp H! ,,

hye3 ,,, dtg blk ,,, td da post pasal lgu ,,, skrg nie plak ,, nk mmperknlkan kwn2 bru kat sane ,, yuhuuu ,, seb baek lah ade gambo nih , leyh wat knangan ,,,
dari kiri tu nme dye farhana ,, durga ,, cheh chee , pggl cc jer ,,munirah ,, ummu ,, wani ,, dak wat peace tu sye laa ,, huhu ,, klako ,,gurl sblh sye tu ,, asnida ,, just call anid ,, n tepi skali tu nme ,, surah first skali bile kite bkk al-quran ,, fatihah nmenyer ,, sumenye cute2 kan ,?? heee ,, :) n dak2 laki tu plak ,, dari kiri jgak ,, nme dye ,, shah ,, leyh pggl echa , nk sme jer ng awek dye ,, depan skali tu nme saddiq ,, tp kat fb pggl faris ,, hehe ,, sblh tu ketue group kitorang ,, nazrin nmenyer ,,, n kat sblh tu ,, dak kls sye jerr ,, fadzli ,, hehe ,, sbnrnye ,, ade lg ,, grouup kitorang ,, tp dyorang xnk join snap pic ,, ngade tol ,, x brape nk spoting lah tu ,, sumenye laki ,, ish3 ,,, hehe ,,

Kem 1 MuRid 1 sUkan 1 MalAysia ^_~

HuhUhU <,,, 2 Ari Lepas An Sye g PorT dIckSon aww ,, SpErti Yg tErtulis kAt title pOst nie ,, 1 muRid 1 SukAn 1 malaysia ,,, cehhhh ,,, nK bEst Jer ,, HuhU ,, Best ar g SAnE ,,, Dpt Jumpe ramAi kwn2 bRu ,, sume nYe sPotiNg moTing tAw ,, kaka ,, McM2 LaH xTuvitY yg KitorAng wAt kat Sane ,, eNjoy glerr ,, nie adE ! laGu yg kItorang wAt kT saNe ,, DngA ea suMe ,, eheM ehEmm ,,,

TaJuk Lgu nie ,,,, NyAnYi dalam hUjan ,,,

* NyaNyI DalAm Hujan ,,,
  NyAnYi DalAm HujAn ,,,
  BerGemBira sElalu ,,,
  NyAnYi dAlam Hujan ,,,

TuNgGu Sekejap ,, AngKaT tanGan ,, SimPul Jari ,, SikU rapaT ,,

RUcaca rUcAca ,,,,

uLAng *

TunGgU sEkEjap ,, anGkAT tGn ,, sIMpUL JArI ,, sIKu RaPat ,, rApat kaKi

Rucaca,, rucaca ,,,

uLang *

TunGGu SeKeJap ,, angKaT tGn ,, SImpUl jari ,, SikU rApat ,,  Rapat KaKi ,, BengkoK luTut ,,

RUcaca ,, RuCaca ,,

UlAng *

TunGgU Sekejap ,, AnGkAt Tgn ,, SImpUl jari ,, Siku Rapat ,, rapat Kaki ,, BengkOk lUtUt,, PunGgung ToNggek ,,,

rUcAca ,, RuCaCa ,,

UlAnG *

TunGgu sEkejap ,, AngKaT tGn ,, simpUl jati ,, sikU rapAt ,, RaPat kaki ,, Bengkok lUtuT ,, PUnggUng tOnGgek ,, AngKat kaki ,,

RuCaaCa ,, RucAca ,,,

UlAng *

TunGGu Sekejap ,, Angkat tGn ,, SimpUl jari ,, SikU raPaT ,, Rapat kaki ,, BenGkoK lUtuT ,, PunggOng TonGgek ,, angKaT kakI ,,,,,, GELETEK KAWAN !!!!!!!!!!!!!!

KaHkkaHkahh kahkKahh kaaAhh ,,,,,,tetibe jer kene geletek ,, kurang asam tol ,, ingt kan ape la yg dye soh ulang bnyk kali uh , rupenye soh geletek kawan ,, hatoiiyaiii ,, tpii ,, mmg best arrr ,,, dah tu jerrr critanyaaaa ,, dadaaaa ,....

Tak SaBar MenAntI ????

X SabAr MenAnti ????? MnAnti ape ???? Hu Hu Hu ,,, X lMe lGi KaN Kite SumE dA nk SmbT PuaSe ,,,, Tu Tg Jdi X sbR2 tuhh ,, HiHi ,, SeKeejAp jer MaSe bErlAlu kan ??? rASenye ,,, Bru Jer lPs SmbT aRi rAye ,, niE da Nk puaSe blK ,, Tp Walau pe poN ,, Sye TetAp bErsemAngAt Nk Smbt pUaSe Yg dA X lmE jEr Lgi Nih ,, RinDu nK bngUn Pgi2 ,, Dok Dapur tLg Ibu Msk ,, Klw mLaS Nk tlG ,, tmn jela ,,, CiaNn Ibu  SorAng2 jEr yG g mSk kann <,, hUhu ,, ini lah brU aNk yg Baek ,, cewahh BnggE DiRi pLak ,, HaHa ,, HnyE gUrauan seMate2 ,,, kIkI ,,,
Hmm ,,,,

PUaSe dA dKt ,, Tp????? Bju Raye x bELi Lgi NIe ... adUyAiii ,, AgK2 Nk Beli SiAp ke nk tmph erk ??? klw tEmpah ,, Nk AntA kat sPe ?? sumE nYe da x trime dah ... Mklom Lah ,,, Da Bnyk sgT tmphn kan ,, hehe ,, baek Beli SiaP jEr kan ?? tErus pkai jer ,, Tp sblm tu .,, kene La basOh dlu ,, x an Nk pkAi jer tRus ,,, Ish3 ,, haha ,, tah pe2 tah ,, xPe3 ,,, Hri mggu nIe ,, Leh la ajk Ibu Ng ayh g sHoping RayE an ,, heHehe ,,, Suke3 ,,, ishhh ,, x saBa RaSenyE ,, (sUmE X sbr ,, ape yg blH sbr aGk Ea) ,,, Ok2 ,, Smpai Snie jEr corEtaN buAt mAse niE ,, kIte Sm,buNg crita Laen kAli k ?? daaaaaaa,,,,, wasalam ,,,

Sunday, 24 July 2011

Amacam ?? smartt x ?? haha

haaa ,,, ce teke ?? yg mane 1 kah dye ????? huhuhu ,, tuuu ,, no 2 dri kiri tu ,,, haha ,,
   
   bnyk2 pic dye an ,, pic nie lah yg aq pling suke ,,, nmpk smart jerk ,, sedap mate mmndang ,,, huhuh

         yang 3 org lg uwh aq xknl ,, haha ,, sorang jer aq knal ,, yg nme haziq uwh ,, knal2 camtu ar ,, x rpt pon ,, hehe ,,,

org yg ku syg ,,,



haa ,, nie la dehh orgnye ,,, tgk tu tgn dye bebalot ,, cian nye ,,, time nih ,, tgn dye patah laaa ,,,
g lawan silat mase uwh ,, tah camner tah ,, terpatah lak tgn ea ,, sekiannn ,,,

sedih plus gembire

baru sekejap tdy,,, dye msg sye kat fb ,,, dye kate jgn la camnie ,, membe2 sume serang dye ,,, da x tenteram dah katenye ,,, org kat cnie pon x tenteram jgak ,,,hmm ,, dye kete dye syg sye lg ,, cume ati dye da keras ,,, sedih tang ctu ,,, dye kate lg ,,, 'abg twu syg x dpt trime ,, redha jelah ,, klw ade jodoh kite jumpee ,, plizzz klw syg abg lg ,, begitu ktenyer ,, sye x twu nk ckp ape ,,, blurr dah nih ,,, nk xnk .. trime jelah ,,n ,, sye pon mntk maaf bg phk kwn2 sume sbb dah serang dye tnpe sbb ,,, siann dye ,,, jgn wat camtu kkwn ,,, hmm ,, n x lme lps tu ,,, dye chat ,, kte ,, kite putus wat SEMENTARE  ea ??? tang ctu jd hepy ckit,,,mknenye ,,, msh ade harapan bersame kmbali,,, insyaAllah ,,,, mudah mudahan ,,, pastu ,, sye setuju jelah dye kate camtu ,,, ok ,, putus ,,, tp ayt tu x best di dngr arrr ,, x sukenyeee ,,, hmmmm ,,,,,,,

hafiq !!! im sory ,,,

haa ,, nie sambungan cter aritu ,,, mlm smlm ,, dye de tpon sye ,, n dye da terang an sumenye ,,, dye da ckp ,, dye ng aisha tu xde pape pon ,, just kwn jer ,, klw betol pon dye suke kat dak uwh ,, mase at kem lg dye da usha ar klw dye nak ,,, yg pasal blog tu ,, dye kate ,, tu sume blh pdm blk ,,, sye x puas ati tang ctu ,, tp , bia an jela ,, mls nk pnjg2 cter ,, pastu dye ckp ar pasal chat x rply tu ,,sbb mase uwh chatbox wat hal ,, chat x smpai at sane ,, nk chat ng sesape pon xleh ,, n yg mcg n cll tu plak ,, fon dye xde btri laa ,, dulu dye ade 2 btri ,, tp 1 da bg at sye ,, so tinggal 1 jela ,, tu yg mls nk  mngecas tu ,,, camtu lah cternye ,,, so ,, skrg sye lgsg da x mrh or x puas ati dgn dye lg ,,, ok dah ,,, just sedih jelah kan ,, cuz kitorang ttp putus ,,, n kpd kwn2 sume ,, harap ,, jgn la mrh kat dye ea ,, harap sesangat ,, jgn taw ,, xmo3 ,, peace ,, no war ,, k ??? daaaa ,~~~~

lagu buat hafiq ,,, :(

Di Saat Aku Mencintaimu ,,,

mengapa kau pergi ,, mengapa kau pergi
di saat aku mulai mencintaimu
berharap engkau jadi kekasih hatiku
malah kau pergi jauh dari hidupku

menyendiri lagi ,, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku

aku inginkan dirimu ,, datang da temui aku
kan ku katakan padamu ,, aku sangat mencintaimu dirimu
aku inginkan diriimu ,, datang dan temui aku
kan ku katakan padamu ,, aku sangat mencinta,,,

sedih lah denga lagu nie ,,, wawawa ,,, meleleh lagi air mataku saat ini ,,,
hidup tak menentu ,, terbang ke sana sini ,,,

sye sayang dye ,,, =(

memb sume ,, mlm nie sye nk cter ,, sye skrg nie trsgt lah sdh sbb sye da putus dgn pkwe sye ,, pdhal sye syg dye sgt2 ,, trlalu syg ,, sye x prnh syg pkwe sye yg dlu2 mcm sye syg dye skrg nie ,,, sblm nie kitorang ok jer ,, hepy je slalu ,,, sume nie bermule time dye pegi kem motivasi felda dkt shah alam ,, dye knal dgn sorang dak pempuan nih ,,, nme aisha (bkn nme sbna) bdk nie comey ar jgak an ,, sye x twu cmne sbnanye dyorang knal ,, yg sye twu aisha nie bg no fon dgn fb dye kat pkwe sye ,, pastu dyorang slalu wall to wall dkt fb ,, sye x ksh pon mule2 tu ,,,, bia an je la ,,, pastu hari2 bile sye tgk fb dye mesti dgn si aisha tu ,,, geram la plak rase ,, tp xpe,,leh kwl lg ,, sye pon chat ar dye ,, tp dye x rply sye pon ,, diam jer ,, lme sye tggu ,,, mmg xde ,, esok tu sye tpon dye ,,, fon dye plak x bkk ,, abes kene tolak kedit ,,, pastu bg la msg kat dye ,,, pon x bls jgak ,, msg lg tnye ,, npe x rply msg ?? bz ke ??? same jer , bkn nk rply pon ,,, sye sbg pempuan ,, biaselah ,, hati lembot mudah tesentoh ,,, sedih lah an ,,, bpe ari dah lgsg xde kbr brite ,, tp dkt fb mnjg on9 n memnjg wall to wall dgn perempuan tu ,, x smpai bpe mnt komen aisha tu dye da komen blk ,,, mmg geram lah an ,, pastu de 1 ari tu ,, sye bce la komen dyorang ,,, ade ckp pasal post kat blog ,,, sye bkk ar blog pkwe sye tu ,, tgk2 ,,, sume cter pasal aisha tuuuuu jer ,,,, dlm 1 hari jer da ade 3 post psl aisha tu ,,, pastu siap dgn gmbr lg tuh ,, besarrrr punyerrrr ,,,, huuuuuuu,,,, mmg x thn rasenye ,,,, panas !!! menggelegak !!!!! n kbetulan plak kwn sye ajk wat rlationship dkt fb ,, nme shah fendi tp dye gurl ,, shah fendi tu pkwe kwn sye sbnrnye ,,, sye trus stuju ,,, mlm tu ,, pkwe sye like plak rltn tu an ,, sye pk suke la dye sye ade pkwe laen ,, blh la dye couple ng aisha tu ,,, sye punyer geram ,,, sye komen kat ctu ,,, semoge anda juge bhgie dgn si dye ,,,, pastu dye tnye npe nie ???? pastu dgn senangnye dye kate ,, sory zaty ,,, camtu je,,,, sedih lgi ,,, pastu x psl2 ,,, dye mrh sye cuz ckp camtu ,, n dye putus an hbgn kitorang ,,, sye betol2 x sangke ,, sye ingt kn bile sye ckp camtu ,, dye pujok la blk an ,, terangkan blk ,, pempuan kan x kan x phm2 lg kot ,,, aduyaiii ,, , n skrgg nie da trbalik ,, dye yg mrh sye ,, sye da x mrh ag dah kat dye ,,,hmmmm ,,, sedihnyer ,,, x snggop nk pisah ng dye ,,, sye syg dye sgt2 ,,, to be continued ,,, :((

kembali ke blog ,,

salam pembuka bicara ,,
lamenyer x bukak blog nie ,, indu rasenyer ,, ni nak story mory nih ,, dulu2 time tgh asek ng blog ni an ,, kejap2 bukak ,, tibe2 plak ade 1 hari tu ,, laptop akk sye wat hal la plak ,, tibe2 je x blh nk bkk blog ,, geram betol ,, tiap2 hari try bkk tetap gak x boleh ,, tah ape kene tah ,, untrusted page kate ea ,,, ee geramnye ,, ase nk hentak ye laptop tu kat lantai ,, tp ,, mane boleyhhhh ,, org punye nie ,, nk gnti xde duet ,, hee ,,, saba jela ,,, start tu lgsg da x aktif ag dah blog sye nie ,, naseb baek lah ,, fb still blh bukk ,, law x ,, urrr mmg x twu nk wat pe dah ,,, tu satu ,,, ni nk cter lg nie ,,, time nie pagi aw ,, tgh siap2 nk g skolah nih ,,, pastu adelah sbb dye an ,,, sye gadoh ng akk sye pg uwh ,, perh ,, dye tdoh sye bnde yg sye x wat ,, menyirap lah an ,, mule2 saba lgi ,,, trime jer ape yg dye ckp uwh ,, msih lg ckp elok2 ,, lembot2 ,, pastu mcm2 ar yg dye ckp kat sye an ,,, dah geram sgt ar time uwh ,, pe lgi ,, tertinggi lah suare nih kat dye ,,, opps ,, terlepas suda,,,, pastu dye ckp cmnie ,, ko ape hal kuang aja sgt nie ,,, sye jwb lantak ar ,,, huh ,, dgn spntas kilat ppku dtmprnye ,,, sssssssss,,,, sakhet tuuuu ,,, tp hati kental ,,, x nangis uwh ,,, ttp perthnkn dri ,, xnk mngalah ,,, lwn punye lwn punye lawan ,,, ayh dtg trus mrh ,, berhenti pergadohan kat ctu ,,, dye pegi skolah dgn  hati yg x puas hati ,,,, muke masam jeh ,, yang sye plak ,, sedih lah an ,, x pasal2 je kene mrh ng dye ,,, pastu ibu ng ayh plak ckp ape tah yg wat an sye lg tmbh sedih ,,
pastu merebeh lah air mate yg dah lame x kuar ni an ,,, x henti2 ,, pastu ayh anta g skolah ,, (huhu ,, xyah jln kaki) smpai je skolah ,,, lap air mate cpt2 ,, tkot org nmpk ,,, jln tndok jer ,,, msok2 jer ,,, ade sorang bdk nie tego ,, weyh zaty ,, ko npe ?? asal ko nangis ??? x leyh ckp pape ,, senyap jer ,,, muke geram ,,, sume tnye ,, sye wat x twu jer ,, bdk2 nie pon plik ,, sbb sye nie jrg nangis kat skolah ,, biaselah ann ,, slalunye sye nie hepy jer orgnye ,,, ne ade ssedih2 nie ,,, ishh ,, mmg x adelah ,,, tp aritu plak an ,,, mmg sedih giler arr .. x pat nk dkatekn cmner rasenye sedih tu an ,,, hmm ,, smpai skrg sye lom lg betego ng akk sye uwh ,, teroknye kan ,,?? sdgkn x tego ng kwn 3 hari pon da bedose ,, nie plak ng akk sndri ,,, teroknyerrr ,,, x twu nk wat cmner ,,, hmm k lah ,, smpai cnie dullu ,, nnt cter lg ,,, daaa