CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 26 November 2011

Salam ,, hye kengkwn ,, ade cter baru niy nk kongsi ,
, due tige ari lepas an kte ng bard wat relationship auw kat fb ,, tp bkn betol2 la ,,
 bnde nie ade sebabnye ,, sbnrnye ade sorang bdk pempuan ni syok kat bard ,, 
siap pggl ucuk baby lg,, tp bard x suke kat dye sbb dye nie suke games lelaki ,, dye slalu text n cll bard ,, so ,, kitorang wat la rlation tu ,, nnt  ,, bile dye da tgk xde la dye kcw bard lg ,, hehe ,,
 pastu ,, esoknye tu ,, x disangke2 ‘dye’<t3f7> tpon kite tnye pasal relationship uh,,huhu ,,
 n sgt x sangke dye jeles kite wat hbgn ng bard ,, ingtkn lgsg da lupe kat kite niy an ,,
 iyelah dgr2 cter da kapel dgn syikin ,wat pe la nk ingt kt kte lg an ,, tp bile dye ckp jeles tu ,, hati niy rase cam hepy sgt ,, mule2 tu dye x bnyk ckp ,, erm erm je keje ,, rupe2nye x twu nk pggl ape sbb da terbiase pggl tuuutttt … haha ,, ok la ,, x kesah la nk pggl2 la ,, bile pggln tu kuar dri mlot dye ,, errrrrr lemah jd eh ,, satu ag ,, suke pggl bnyk kali tp x ckp pape pon ,, sampai skunk terngiang-ngiang lg bunyi tu ,, hihi ,, senyum bapak lebar ,, kahkahkah ,, teringt lak mase kapel dulu ,, huhu hepy sgt ,, tp syg ,, sekejap jer ,,, xpela an ,, xde jodoh nk wat cmner ,, rupe pon xde ,, org kate kl wade jodoh ,, ade iras2 skit , nie lgsg xde ,, jaoh !! ,, mang xde la kowt,, haha ,, pape pown ,, just nk dye twu ,, smpai bile2 pon kite xkn lupe an dye ,, <syg abg slamenye ,k lah ,, dada ,, assalamualaikom . nytez ~~

0 comments:

Post a Comment