CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 25 July 2011

KaWan KawAn BaRu ,, GroUp H! ,,

hye3 ,,, dtg blk ,,, td da post pasal lgu ,,, skrg nie plak ,, nk mmperknlkan kwn2 bru kat sane ,, yuhuuu ,, seb baek lah ade gambo nih , leyh wat knangan ,,,
dari kiri tu nme dye farhana ,, durga ,, cheh chee , pggl cc jer ,,munirah ,, ummu ,, wani ,, dak wat peace tu sye laa ,, huhu ,, klako ,,gurl sblh sye tu ,, asnida ,, just call anid ,, n tepi skali tu nme ,, surah first skali bile kite bkk al-quran ,, fatihah nmenyer ,, sumenye cute2 kan ,?? heee ,, :) n dak2 laki tu plak ,, dari kiri jgak ,, nme dye ,, shah ,, leyh pggl echa , nk sme jer ng awek dye ,, depan skali tu nme saddiq ,, tp kat fb pggl faris ,, hehe ,, sblh tu ketue group kitorang ,, nazrin nmenyer ,,, n kat sblh tu ,, dak kls sye jerr ,, fadzli ,, hehe ,, sbnrnye ,, ade lg ,, grouup kitorang ,, tp dyorang xnk join snap pic ,, ngade tol ,, x brape nk spoting lah tu ,, sumenye laki ,, ish3 ,,, hehe ,,

0 comments:

Post a Comment