CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 25 July 2011

Kem 1 MuRid 1 sUkan 1 MalAysia ^_~

HuhUhU <,,, 2 Ari Lepas An Sye g PorT dIckSon aww ,, SpErti Yg tErtulis kAt title pOst nie ,, 1 muRid 1 SukAn 1 malaysia ,,, cehhhh ,,, nK bEst Jer ,, HuhU ,, Best ar g SAnE ,,, Dpt Jumpe ramAi kwn2 bRu ,, sume nYe sPotiNg moTing tAw ,, kaka ,, McM2 LaH xTuvitY yg KitorAng wAt kat Sane ,, eNjoy glerr ,, nie adE ! laGu yg kItorang wAt kT saNe ,, DngA ea suMe ,, eheM ehEmm ,,,

TaJuk Lgu nie ,,,, NyAnYi dalam hUjan ,,,

* NyaNyI DalAm Hujan ,,,
  NyAnYi DalAm HujAn ,,,
  BerGemBira sElalu ,,,
  NyAnYi dAlam Hujan ,,,

TuNgGu Sekejap ,, AngKaT tanGan ,, SimPul Jari ,, SikU rapaT ,,

RUcaca rUcAca ,,,,

uLAng *

TunGgU sEkEjap ,, anGkAT tGn ,, sIMpUL JArI ,, sIKu RaPat ,, rApat kaKi

Rucaca,, rucaca ,,,

uLang *

TunGGu SeKeJap ,, angKaT tGn ,, SImpUl jari ,, SikU rApat ,,  Rapat KaKi ,, BengkoK luTut ,,

RUcaca ,, RuCaca ,,

UlAng *

TunGgU Sekejap ,, AnGkAt Tgn ,, SImpUl jari ,, Siku Rapat ,, rapat Kaki ,, BengkOk lUtUt,, PunGgung ToNggek ,,,

rUcAca ,, RuCaCa ,,

UlAnG *

TunGgu sEkejap ,, AngKaT tGn ,, simpUl jati ,, sikU rapAt ,, RaPat kaki ,, Bengkok lUtuT ,, PUnggUng tOnGgek ,, AngKat kaki ,,

RuCaaCa ,, RucAca ,,,

UlAng *

TunGGu Sekejap ,, Angkat tGn ,, SimpUl jari ,, SikU raPaT ,, Rapat kaki ,, BenGkoK lUtuT ,, PunggOng TonGgek ,, angKaT kakI ,,,,,, GELETEK KAWAN !!!!!!!!!!!!!!

KaHkkaHkahh kahkKahh kaaAhh ,,,,,,tetibe jer kene geletek ,, kurang asam tol ,, ingt kan ape la yg dye soh ulang bnyk kali uh , rupenye soh geletek kawan ,, hatoiiyaiii ,, tpii ,, mmg best arrr ,,, dah tu jerrr critanyaaaa ,, dadaaaa ,....

0 comments:

Post a Comment