CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 24 July 2011

kembali ke blog ,,

salam pembuka bicara ,,
lamenyer x bukak blog nie ,, indu rasenyer ,, ni nak story mory nih ,, dulu2 time tgh asek ng blog ni an ,, kejap2 bukak ,, tibe2 plak ade 1 hari tu ,, laptop akk sye wat hal la plak ,, tibe2 je x blh nk bkk blog ,, geram betol ,, tiap2 hari try bkk tetap gak x boleh ,, tah ape kene tah ,, untrusted page kate ea ,,, ee geramnye ,, ase nk hentak ye laptop tu kat lantai ,, tp ,, mane boleyhhhh ,, org punye nie ,, nk gnti xde duet ,, hee ,,, saba jela ,,, start tu lgsg da x aktif ag dah blog sye nie ,, naseb baek lah ,, fb still blh bukk ,, law x ,, urrr mmg x twu nk wat pe dah ,,, tu satu ,,, ni nk cter lg nie ,,, time nie pagi aw ,, tgh siap2 nk g skolah nih ,,, pastu adelah sbb dye an ,,, sye gadoh ng akk sye pg uwh ,, perh ,, dye tdoh sye bnde yg sye x wat ,, menyirap lah an ,, mule2 saba lgi ,,, trime jer ape yg dye ckp uwh ,, msih lg ckp elok2 ,, lembot2 ,, pastu mcm2 ar yg dye ckp kat sye an ,,, dah geram sgt ar time uwh ,, pe lgi ,, tertinggi lah suare nih kat dye ,,, opps ,, terlepas suda,,,, pastu dye ckp cmnie ,, ko ape hal kuang aja sgt nie ,,, sye jwb lantak ar ,,, huh ,, dgn spntas kilat ppku dtmprnye ,,, sssssssss,,,, sakhet tuuuu ,,, tp hati kental ,,, x nangis uwh ,,, ttp perthnkn dri ,, xnk mngalah ,,, lwn punye lwn punye lawan ,,, ayh dtg trus mrh ,, berhenti pergadohan kat ctu ,,, dye pegi skolah dgn  hati yg x puas hati ,,,, muke masam jeh ,, yang sye plak ,, sedih lah an ,, x pasal2 je kene mrh ng dye ,,, pastu ibu ng ayh plak ckp ape tah yg wat an sye lg tmbh sedih ,,
pastu merebeh lah air mate yg dah lame x kuar ni an ,,, x henti2 ,, pastu ayh anta g skolah ,, (huhu ,, xyah jln kaki) smpai je skolah ,,, lap air mate cpt2 ,, tkot org nmpk ,,, jln tndok jer ,,, msok2 jer ,,, ade sorang bdk nie tego ,, weyh zaty ,, ko npe ?? asal ko nangis ??? x leyh ckp pape ,, senyap jer ,,, muke geram ,,, sume tnye ,, sye wat x twu jer ,, bdk2 nie pon plik ,, sbb sye nie jrg nangis kat skolah ,, biaselah ann ,, slalunye sye nie hepy jer orgnye ,,, ne ade ssedih2 nie ,,, ishh ,, mmg x adelah ,,, tp aritu plak an ,,, mmg sedih giler arr .. x pat nk dkatekn cmner rasenye sedih tu an ,,, hmm ,, smpai skrg sye lom lg betego ng akk sye uwh ,, teroknye kan ,,?? sdgkn x tego ng kwn 3 hari pon da bedose ,, nie plak ng akk sndri ,,, teroknyerrr ,,, x twu nk wat cmner ,,, hmm k lah ,, smpai cnie dullu ,, nnt cter lg ,,, daaa

0 comments:

Post a Comment