CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 24 July 2011

hafiq !!! im sory ,,,

haa ,, nie sambungan cter aritu ,,, mlm smlm ,, dye de tpon sye ,, n dye da terang an sumenye ,,, dye da ckp ,, dye ng aisha tu xde pape pon ,, just kwn jer ,, klw betol pon dye suke kat dak uwh ,, mase at kem lg dye da usha ar klw dye nak ,,, yg pasal blog tu ,, dye kate ,, tu sume blh pdm blk ,,, sye x puas ati tang ctu ,, tp , bia an jela ,, mls nk pnjg2 cter ,, pastu dye ckp ar pasal chat x rply tu ,,sbb mase uwh chatbox wat hal ,, chat x smpai at sane ,, nk chat ng sesape pon xleh ,, n yg mcg n cll tu plak ,, fon dye xde btri laa ,, dulu dye ade 2 btri ,, tp 1 da bg at sye ,, so tinggal 1 jela ,, tu yg mls nk  mngecas tu ,,, camtu lah cternye ,,, so ,, skrg sye lgsg da x mrh or x puas ati dgn dye lg ,,, ok dah ,,, just sedih jelah kan ,, cuz kitorang ttp putus ,,, n kpd kwn2 sume ,, harap ,, jgn la mrh kat dye ea ,, harap sesangat ,, jgn taw ,, xmo3 ,, peace ,, no war ,, k ??? daaaa ,~~~~

0 comments:

Post a Comment